logo ABC Welding
logo ABC Welding

Wat doen we?

ABC-Welding is dé verdeler in de Benelux van het merk ERGODANI. Binnen de laswereld onderscheidt ABC-welding zich door het leveren van professioneel kwalitatief materiaal. De firma is gespecialiseerd in de verkoop aan groothandel.

ABC-Welding verdeelt onder andere MIG- en TIG-toortsen en toortsen geschikt voor een lasrobot. Naast hun core-business, beschikt  ABC-Welding natuurlijk ook over alle onderdelen voor de service na verkoop. Wij beschikken over een dynamiek aanbod om onze groothandelaars vlug te bedienen.

 

De producten van ERGODANI zijn gecertificeerd met het ISO 9001 Quality management label. Het merk is het resultaat van constante evolutie, innovatie en R&D.

Om sneller aan uw vraag te kunnen voldoen is ABC-Welding op zoek naar groothandelaars die service en onderhoud aan klanten kunnen geven. ABC-Welding zal deze groothandelaars steeds te raad staan met technisch support en dit door jarenlange ervaring. Per provincie zoekt ABC-Welding één groothandelaar die uiteraard over de exclusiviteit van deze provincie zal beschikken.